Keresés az oldalon

Iskolánk idén is megrendezte a hollótábort a 9. évfolyamosok számára, melynek helyszíne Göd volt.

A tábor eléggé eseménydúsra sikerült, ezért az osztályok nagyon élvezték, különösen a kalandparkot és a sárkányhajózást. Mindenki örömmel részt vett a programokban. Az esti tábortűznél a tanároknak arra is lehetőségük volt, hogy jobban megismerjék a diákokat.

A 2. napon ellátogattunk az ottani strandra, mely mindenki számára szórakoztató élményt nyújtott. A strandolás után elindultunk hazafelé. A buszon is jó hangulat volt, és egy összeszokott csapat tért vissza a táborból.

Ez a két nap sok lehetőséget adott arra, hogy a diákok és tanárok szorosabb kapcsolatot köthessenek egymással. Én nagyon jól éreztem magam, sok barátot szereztem. Szerintem nagyon jó volt ez a két nap.  Minden tanár nagyon kedves volt.

Élményekben gazdagon, jó kedvvel és kellemesen fáradtan tértem haza.

 

holltbor 030 COLLAGE

A képre kattintva galéria nyílik!

Kedves leendő Hunyadisok!

Tisztelt Szülők!

Az alábbiakban szeretnénk néhány fontos információt megosztani Veletek/Önökkel az augusztus 24-25-én megrendezésre kerülő hollótáborral kapcsolatban. 

Augusztus 24-én csütörtökön reggel 7 órakor indul a busz az iskola elől. Gyülekezzünk tehát 6 óra 45 perckor!

Ezt a napot a gödi Dunakaland Kalandparkban fogjuk tölteni, ahol ebédet és vacsorát kapunk. Az esti tábortűznél leendő szaktanáraitok is meglátogatnak bennünket, és közös szalonnasütést tervezünk. Az alapanyagokat (szalonna, hagyma, zöldségek, kenyér) mindenki egyénileg csomagolja be otthonról az útra.  

A szállással és az étkezéssel kapcsolatos egyéni kéréseket továbbítottuk, az érintettekkel ezzel kapcsolatban még egyeztetünk. 

Az első csatolmányban található a kalandpark használathoz szükséges nyilatkozat, kérem, ezt kitöltve és a szülőkkel aláíratva szíveskedjetek magatokkal hozni a hollótáborba. Az aláírt nyilatkozat feltétele a programon való részvételnek.

Tartós eső, viharos szél indokolttá teszi a lemondást, futó zápor, gyors vihar esetén fedett helyre tudunk húzódni, majd a vihar elvonultával folytatjuk a programot. 

A részvételi díjat csak abban az esetben tudjuk visszafizetni, ha a lemondás a program megkezdése előtt legkésőbb 5 nappal megtörténik. 

Javaslatok a csomagoláshoz:

- kevésbé kényes öltözet; lehetőleg hosszú szárú nadrág, zárt cipő 

- váltócipő

- váltónadrág

- papucs, vízi szandál

- napvédő krém

- nap elleni sapka vagy kendő

- esőkabát

Augusztus 25-én a reggelit és kipakolást követően ellátogatunk a gödi strandra, majd a kora délutáni órákban hazaindulunk. Tervezett hazaérkezés: kb. 16 óra. A második csatolmány - amelynek kitöltése és induláskor való leadása ugyancsak kötelező - a strandhasználattal kapcsolatos. 

Kérem, az esetleges betegségeket, allergiákat (pl. rovar, növény) szíveskedjenek előre jelezni ill. a szükséges gyógyszereket magukkal hozni. Szükség esetén a közelben orvosi ellátás biztosított.

Kérdés esetén forduljatok az osztályfőnökökhöz.

További kellemes pihenést és üdítő nyarat kívánunk mindnyájatoknak és várunk Benneteket nagy szeretettel augusztusban!

Üdvözlettel,

Hunyadi Mátyás Gimnázium tantestülete

 

Letölthető dokumentumok:

Szülői nyilatkozat strand használatról

Szülői nyilatkozat kalandpark használatáról

Wittmann Kevin 9.a osztályos tanulónk sikeres pályázatának köszönhetően meghívást kapott a rangos genfi rendezvényre.

 

wittmank cern

A CERN 22 tagországából évente ötből várnak majd diák csoportokat erre az újszerű, bentlakásos programra. Magyarország, köszönhetően több korábbi, úttörő jellegű tanár- és diákprogram elindításának és sikeres levezénylésének, elsőként élhetett ezzel az egyedülálló lehetőséggel. 2017. május 22.-június 2. között 22 diák és 2 kísérőtanár utazhatott a CERN-be.

A Genfbe kiutazó magyar diákok az első napokban egy átfogó képet kaptak a világ legnagyobb részecskefizikai laboratóriumának felépítéséről, működéséről, az itt folyó tudományos munkáról, majd a CERN legnagyobb kísérleteibe, s az ezekhez kapcsolódó kutatásokba nyerhettek bepillantást.

A Nagy Hadronütköztető (LHC: Large Hadron Collider) 100 méterrel a föld alatt, 27 km kerületű alagútban húzódik a genfi repülőtér és a közeli Jura-hegység között. Jelenleg ez a CERN legnagyobb gyorsítója. 2009 novemberében kezdett működni, legfontosabb célja a többi részecskének tömeget adó Higgs-részecske felfedezése és a szuperszimmetria elméletének igazolása volt. Öt kísérlet (CMS, ATLAS, LHCb, TOTEM, ALICE) épült ki a gyorsító mellett. Mindegyikben részecskeütközéseket vizsgáltak, de más-más szempontból és eltérő technikai megoldásokkal. 

A magyar diákok az ezekben a kísérletekben dolgozó magyar fizikus, mérnök és informatikus mentoraik instrukcióit követve, párban kapcsolódtak be aktuális kutatási feladatokba napi 6-7 (de sokszor még több) órában. A gyakorlati mérési feladatokon keresztül könnyebben sajátíthatták el a – sokszor a középiskolai tananyagot jócskán meghaladó – fizikai ismereteket, ismerkedhettek elsőre nehezen érthető törvényekkel, esetenként megdöbbentő jelenségekkel. Néhányan programozási nyelvekkel, szimulációs környezetekkel barátkozhattak meg. Természetesen a projekt-megbeszéléseken és videó-konferenciákon való részvétel sem maradhatott ki a két hetes programból. A mentorok „árnyékként” való követése pedig teljes képet adhatott ennek a hatalmas nemzetközi együttműködésnek a belső hangulatáról, sokrétűségéről.

A diákok azzal szembesülhettek, hogy közel 3000 teljes idejű alkalmazott és az időszakosan, hosszabb-rövidebb ideig csatlakozó, 10 000-nél is több tudományos kutató és mérnök – 80 nemzet 500 egyeteméről érkezve, a világ részecskefizikai közösségének mintegy felét jelentve – miként dolgozik együtt egy nagy közös cél érdekében: nevezetesen új részecskék és új törvényszerűségek felfedezésén. A résztvevő diákok megtapasztalhatták a CERN-ben létrehozott fantasztikus környezetet, az állandóan mozgásban lévő, folyamatosan gondolkodó, problémákat oldó kutatók felfokozott hangulatát. A kutatás irányába motiváló érzést csak tovább erősítette, hogy a tapasztalt kutatók egyenrangú partnerként bántak a középiskolásokkal. Nem csoda, hogy egy ilyen két hét után minden diákrésztvevő örömmel térne vissza a közeljövőben a genfi intézet falai közé!

2017. június 22-én 13,00-17,00 óráig

2017. június 23-án 08,00-12,00 óráig az iskola titkárságán.

 

A beiratkozáshoz szükséges dokumentumok:

  1. Általános iskolai bizonyítvány
  2. A tanuló személyi igazolványa/vagy születési anyakönyvi kivonata
  3. Nyilatkozat a szülői felügyeleti jogról  – [letölthető]
  4. Nyilatkozat a média-megjelenésről – [letölthető]
  5. Diákigazolványhoz az okmányirodától kapott adatlap

 

A beiratkozásnál esedékes befizetések:

  1. Hollótábori díj:               15.000.- Ft
  2. Egyenpóló, nyakkendő:    2.500.- Ft

 

A hollótábor időpontja: 2017. augusztus 24-25.

 

Ebédbefizetés szeptember hónapra:

 

2017. augusztus 21. és 24. 7,30-17,00 óráig

Étkezési igénylőlapot a beiratkozáskor kell kérni.

Az eredmények IDE kattintva érhetők el!

(szárnybontogatóknak ajánlva)

Ülök a kertben. Már teljes díszben: szép, ünnepi ruhában s hozzá dukáló kopogós cipőben  nézelődök. Van még néhány percem indulásig. Tavasz van. Virágba borult bokrok, fák között száll a pitypangok bóbitája. Hűvös a szél, s lóg az eső lába is, de a kisrigóknak már nincs a fészekben maradása: ott evickélnek az esőcseppek súlya alatt lekonyuló friss mentalevelek között. Próbálgatják szárnyacskáikat.

Erről eszembe jut az iskola. Ezer középiskola, százezer diákja ballag májusban.  Köztük a mieink, akiket 4 évig pátyolgattunk, védtünk, tanítottunk, neveltünk legjobb tudásunk szerint. Kár, hogy sosem érzi az ember késznek a munkáját! Annyi mindent szeretnék még én is mondani, megmutatni, megkérdezni és megvitatni velük. Majd talán az utánuk jövőkkel…

 

18424476 1471889129547962 1308321524 n

 

Feltápászkodok e merengésből és elindulok, hogy láthassam, ahogy utoljára körbejárják, berepülik az ismerős terepet. Nálunk a ballagás úgy zajlik, hogy a középiskola összes diákja együtt, egy teljes napon át azon fáradozik, hogy minél gyönyörűbbé varázsolja a megszokott színteret a ballagók számára: virág-mezők, szalag-kilométerek, lufi-hegyek keresik, s találják meg helyüket a falakon, szekrényeken, ajtókon, függönyökön. Amikor aztán a végzősök egymásba kapaszkodva elimbolyognak sorfalunk előtt mindannyian látjuk, hogy megérte a fáradság: a szépen rendbe tett frizurák alatt sok-sok smink alá, vagy megkeményített vonások mögé rejtőzve gyanúsan csillognak a szemek…Száll a dal…

Megható ez a búcsú. Az ő búcsújuk, meg a mienk, szülőké, tanároké. Mindannyian mást siratunk most, ki-ki a maga módján sóhajtva.

Az ember már csak ilyen: bekukucskál összezárt ujjai közt a tenyerében őrzött kismadárra és vonakodva, félőn enged a szorításon. Felismeri, hogy az apró, bukdácsoló csöppség immáron úgy megerősödött, hogy a legjobbat akkor teszi, ha engedi, hadd menjen.  Akkor is, ha nincs még készen. Akkor is, ha úgy hiszi, úgy érzi, hogy nem elég erős még. Mert hiszen tudjuk mi azt az eszünkkel és így aztán belátjuk, hogy a szárnyalás, s az Út maga teszi majd a madárkát éretté, erőssé. A tapasztalás. Azt itt nem lehetett megadni, bár talán nem volt belőle hiány sem: hiszen lehetett meríteni bőséggel a tudás kútjából, lehetett emberi kapcsolatokat kötni-oldani, bogozni, megmérettetni és hol könnyűnek találtatni, hol meg sikerben lubickolni… Volt itt sok minden, mint a moziban. De nem Minden.

Ahhoz kinek-kinek magának kell útra kelni most a vállára vetett tarisznyával, benne a pogácsával, iskola porával, s menni tovább Tovább TOVÁBB…

Göröngyös úton a csillagokig.   

Miskolczi Szonja

 

Gimiballagas cover 20170506
Galéria eléréséhez kattintson a képre!

Tisztelt Szülők! Kedves Felvételizők!

Az alábbiakban tesszük közzé a 2017/18-as tanévre a gimnáziumunk 9. évfolyamára felvett tanulók egyeztetett jegyzékét:

 

A osztály

(idegen nyelv – emelt óraszám)

 

B osztály

(informatika – emelt óraszám)

72167508227 72167768511
72167762296 72167510510
72173018212 72167508657
73081118051 72174715984
72167767971 NAPFÉNY
MAZSOLA 72229612939
72302700374 72158109733
NYUSZIFÜL8 72142982585
72167506509 72229568400
72173674644 GREENY
VPOLO 72139440862
72155593252 72229586623
PFANNI2002 BENCE2002
72174713442 BALINT2002
72174724947 72150638600
BALLROOM 72173679785
72157958530 72163939648
ENCIGERE 2002KKT
72229581574 SZANDIKA21
72167756305 72170361735
CINTIA0123 72229612779
72174732410 72173670467
72229639861 72256034663
72304194377 72151360851
MOGYI975 72162314338
KITTY22 72398140994

 

A pótfelvételivel kapcsolatos kérdéseikkel szíveskedjenek a titkársághoz fordulni.

Feltűnt már valakinek, hogy Halásztelek különleges? Nekem sem tűnne fel, ha csak úgy átutaznék rajta a reggeli csúcsban, mondjuk. Na de ha megállunk és hajlandók vagyunk akárcsak résnyire nyitni a szemünket, szívünket akkor mindenféle csudába lehet itt botlani!

Hát pont ezt történt velem és azzal a néhány száz diákkal is, akiknek volt szerencséje a Költészet Napja alkalmából tanári kísérettel elzarándokolni a Márai Közösségi Házba. Szerintem nem sok jóra számított úgy szinte senki sem: láttunk már ilyet jó néhányat, jajj-jajj, hogy lehet majd ennyi gyereket csendben marasztalni, szemünket akárcsak szűköcskén is nyitva tartani, kiállni a próbát, letudni ügyesen, fegyelmezetten és dolgunkra menni végre?

Aztán mégsem így. Hanem egészen máshogy.

Csend borul a zizegő kamaszokra, akik még nem tudják, hogy az ódivatú színpadon lengedező özönvíz előtti időket idéző vetítő vásznon mindjárt csodát látnak. Varázsol majd nekik a félig a bársony függöny takarásában üldögélő nyurga Varázsló, a színpad előtt mosolygó, fényt-hozó Könyvtáros, a Mágus maga ragyogó varázsdobozával és a sorok között megbújó szőke Forrás: az ötletgazda.

Senkinek gőze sincs, hogy mi lesz itt. Van, aki a végén sem érti, hogy mi történt? És hogyan?

Hogyan sikerült a költészet napját A Költészet Napjává varázsolni? Zenével, verssel, homokfestéssel. Szólnak a jól kihangosított költemények József Attilától, Radnótitól megzenésítve a Rapülők, Ágnes Vanilla, Lovasi András, Szabó Balázs Bandája előadásában, ami már magában is talán jó lenne. Persze nem az Y generációnak, akiknek sosincs nyugta. Nekik KELL a bűvész-művész, aki megvilágított varázsdobozára homokot szórván bűvöl-bájol, megigéz és lenyűgöz. Fest. A szórt homok életre kel: emberek jönnek-mennek, hidak, városok épülnek és dőlnek romba, sírva vigadnak bort iszogatván öregek, s ifjak ölelkeznek egymásba gabalyodva… Mindez a szemünk előtt átalakulva, egyik képből a másikba simulva, ahogy az ujjak simítják, paskolják, szétterítik, csippentik, majd lesöprik… a rímbe szedett zene ritmusára.

Peregnek a homokszemek, elsimítják gondos kezek, az üveglapon újat-újat, mindig újat teremtve, a zenével, a szavakkal, a költészettel karöltve.

Így volt.

Tán igaz sem volt… (de ha mégis, akkor máskor is

így kéne!  :)

Köszönet a Varázslónak: Legény Tamásnak, a Fényt-hozó Könyvtárosnak Máté Zsuzsinak, a Mágusnak: Bagaméry Ábelné Hatvany Viktóriának, a Forrásnak: Lendvai Emesének, valamint Mészáros Lászlónak.

17903447 1890663857843353 4369844981246883472 n

                                                                                                             Miskolczi Szonja
Fotó: Halásztelek Város hivatalos oldala - Facebook

Zsúfolásig megtelt a Hunyadi Mátyás Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola aulája február 24-én, Mátyás napján. E jeles napon a Hunyadi-gála keretében mutatkoztak be az iskola diákjai zenével, tánccal, énekkel, verssel, színpadi darabbal az érdeklődő közönségnek.

P2249872

Már hetekkel korábban lázasan készülődtek a diákok, a felkészítő pedagógusok a nagy eseményre. A kórus folyamatosan próbált, alakultak a különböző koreográfiák, gyakorolták a lépéseket a táncosok, memorizálták a verseket, a szövegeket a szavalók, a színpadi darabok előadói. A folyosókon, az udvaron népviseletet, reneszánsz ruhákat vittek a lányok, a fiúk, szinte hallani lehetett a kikeményített, szépen vasalt viseletek, a selyem, brokát ruhák suhogását. A várakozás, készülődés izgalma érződött a levegőben.

S mire elérkezett Mátyás napja, összeállt a program, mindenki tudta a szövegét, akkor is fújta a dallamot, ha álmából felébresztették, a lábában érezte a tánc ritmusát, karjában a forgatások lendületét. Nagyon, nagyon sok munka volt a fiatalok és tanáraik háta mögött…

A Hunyadi-gála vendégeit, Juhász Zoltánné az iskola igazgatója köszöntötte. Az igazgató emlékeztetett arra, hogy a gálát hagyományosan az intézmény névadója, Mátyás király neve napja alkalmából tartják meg, Mint mondta, idén változtattak a műsoron: korábban elsősorban a reneszánsz hagyományokat, művészeteket elevenítették fel a fellépő diákok, most azonban szélesebb körből merítettek a szervezők, a program összeállítói Kovács Judit tanárnő vezetésével.  Az előadáson az iskola közel száz diákja segítségével bepillanthatnak a magyar nyelv és irodalom, a hon- és népismeret, a természettudományok, a zene, a vizuális kultúra, a testnevelés, az idegen nyelvek, a történelem és az ének tantárgyak által megismert világba.

Először a magyar nyelv és irodalomhoz kapcsolódva az alsó tagozatos vers- és versesmese-mondó verseny nyertesei szavaltak. Varga-Dudás Csenge 1. b osztályos diák

Julia Donaldson-Axel Scheffler: A majom mamája című verses meséjét mondta el (felkészítő tanító Csehné Szűcs Hajnalka volt), majd Kovács Milán 2. c osztályos tanuló előadásában Romhányi József: Hal-dalát (felkészítője Gyenes Bernadett), Lázár Anna, a 4. b-ből Sipos Gábor: Mondd, neked mit jelent a szó: barátság című versét (felkészítője Cul Mária), Csikós Diána 3. b-s tanuló előadásában Békés Márta: Vers a versmondó versenyről című művét halhatta a közönség (a felkészítő Ocskóné Kovács Mónika volt).

A vendégek örömmel hallgatták a verseket és sokakban megfogalmazódott a kérdés: hogy tudták megtanulni és ilyen szépen elmondani ezeket a hosszú költeményeket ezek a kis gyerekek?

A hon- és népismeret órákon tanultakat idézte meg Taligás Dóra Anna, 2. a osztályos tanuló, aki az A juhásznak jól van dolga kezdetű népdalt (felkészítője Kapás Renáta volt), és a 3.b osztályos Szendrey Zalán Zsolt, aki a Szegény legény vagyok én című dalt adta elő (felkészítő Jelencsik Valéria). Mindketten szerepeltek korábban az iskolai népdaléneklési versenyen, amelyen az első helyet szerezték meg.

Ezt követően feltűntek a színpadon azok a szép viseletek, amelyeket korábban az iskola folyosóin oly gonddal, szeretettel vittek a fiatalok. A gimnazistákból álló néptánccsoport Magyarbődi párválasztóján röpködtek a szoknyák, fordultak a legények, dobbantak a csizmák (a felkészítő Lázárné Bakó Krisztina volt). Igazán vidám hangulatot varázsoltak a fiatalok.

P2249867

Ám mindannyian tudjuk, hogy a diákélet nem csak zenéből, táncból, a művészetek tanulmányozásából áll, hiszen el kell sajátítani a matematika, fizika, kémia, földrajz, biológia alapvető törvényszerűségeit is. A felső tagozatosok tudósok vitája keretében idézték meg a természettudományok világát, s ezúttal is kiderült, hogy a különböző szakterületek csak egymás eredményeit figyelembe véve szolgálhatják az emberiséget. (A felkészítő Kovács Judit volt.)

A Hunyadi alapfokú művészeti iskolaként nagy hangsúlyt fektet a zenei képzésre, amelyről ez alkalommal Fekete Olívia Csajkovszkij Kórus (felkészítő Bozsokiné Németh Gabriella),  Csordás Enikő Anna pedig Mozart Musette (felkészítő: Ruszányuk Szandra) című művének zongoraelőadásával tett tanúbizonyságot. Mindeközben a kivetítőn a 2. d osztályos tanulók, a zenék által ihletett alkotásait láthatta a közönség.

A szünet előtt a 4. c osztályos tanulók a testnevelés, a sport különböző területeihez kapcsolódva mutatták be a testmozgás szépségét, örömeit (felkészítő Halmai Henrietta).

A szünetben a résztvevők megtekinthették a gimnazista tanulók munkáiból összeállított reneszánsz ihletésű alkotásokat, öltözeteket (felkészítő tanár László Andrea, aki az aula dekorációját is megálmodta). S míg a büfében kínált finomságokat, süteményeket, üdítőket fogyasztották a vendégek, a fejük felett színpompás holló sereg repkedett. Az iskola legkisebb, alsó tagozatosait képviselte mindegyik madárka. Saját kezükkel és nagy szeretettel alkották őket a kicsik, ezek a madarak ritkábbak és értékesebbek a fehér hollóknál.

A jótékonysági büfé bevételét gyermekprogramokra, díjazásra, eszközvásárlásra és a jelmeztár bővítésére fordítja az iskola.

A szünet után elsőként az idegen nyelvi képzéshez kapcsolódva láthatott különböző előadásokat a közönség. Az ír tánccsoport Celtic Kitten produkcióját mutatta be (felkészítő Tóth Adrienn),  Molnár Boglárka 10. a osztályos tanuló William Shakespeare: All The World's A Stage, Színház az egész világ néven híressé vált monológját adta elő angolul (felkészítő Szalai Edina), a 9. a-s Varga József Dániel Christian Morgenstern: Das Wasser című művét mondta el németül (felkészítő Mód Kinga).

Az iskola bolgár nyelv oktatásának reprezentálásaként pedig a 6.a osztályos Miskolczi Gréta és Forgó Fanni Atanasz Dalcsev: Rodina című hazafias költeményét adta elő (felkészítő Kovács Gergely Lajos).

Természetesen ezúttal is megidézték a reneszánsz hangulatát a műsor összeállítói.  Nagy sikere volt az 5. évfolyamos diákok előadásának, melyben az élet fontos eseményeit adták elő reneszánszkori és mai magyar nyelven. Kovács Judit szövegén igazán jól mulattak a vendégek, s maguk a szereplők is.

A 8. évfolyamos végzős diákok pedig díszes selyemruhákba öltözve méltóságteljes reneszánsz táncot adtak elő (felkészítő Lázárné Bakó Krisztina). Felemelő pillanatok voltak, méltók a névadóhoz, a Hunyadi iskolához, az iskola hagyományaihoz.

Az est végén az iskola kórusa a Hallelujah című dal magyar változatát adta elő Bozsokiné Németi Gabriella zongora, Halmai Ágnes bőgő és Varga József Dániel dob kíséretével, Ruszányuk Szandra vezényletével.

DSC 0386

Zárásként pedig az összes szereplő a színpadra vonult, s a kórussal együtt énekelte el a Sulidalt, melynek sorai méltán képviselik az iskolát, az iskola szellemiségét.

„Sosem leszünk teljesen egyformák, és pont ez a szép benne. 
Van a te kis világod és van az én kis világom. 
Néha találkozunk és egymásra csodálkozunk: 
Nézd, pont olyan vagy, mint én, vagy éppen teljesen más!
Tőled és tőlem szép, színes a világ!”

Fiedler Annamária

 

P2249867 COLLAGE

A képgaléria megnyitásához kattintson a képre!

A Halásztelki Hunyadi Mátyás Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola gimnáziumi tagozatára jelentkezett tanuló(ka)t az alábbi beosztás szerint szeretettel várjuk szóbeli elbeszélgetésre. 

A tanuló a beszélgetésre a következőket hozza magával:
•       a személyi igazolványát, vagy diákigazolványát
•       az ellenőrző könyvét (az e-naplóból kinyomtatott ellenőrző oldalát)
•       a kedvenc tantárgya füzetét
•       érdeklődési köréből, iskolán kívüli tevékenységéről számot adó „relikviát”- ha van.

 

A szóbeli beszélgetésre behívottak beosztása  
     
Időpont A tanuló                       oktatási azonosítója/jeligéje  
 
02.27. hétfő              10.00. 72150638600  
MATAHARI  
DRAZSÉ  
MBJ17  
02.27.  10.30. 72229612939  
72173658319  
72170354374  
72170348410  
02.27.  11.00. 72173685405  
72173686215  
72167763462  
72173668208  
02.27.  11.30. 72173668861  
72167756305  
72173687535  
72167497938  
02.27.  12.00. 72173669789  
72173670467  
OOOLIKA03  
72173674644  
02.27.  13.30. 72173675928  
71625452738  
72173679785  
72140837315  
02.27.  14.00. 72152245157  
72140865982  
RONALDO7  
PULIKUTYA  
02.27.  14.30. 72170360685  
72170361735  
ZUTAM03  
BALLROOM  
02.27.  15.00. SYREX  
72155569533  
MCMACSKA18  
72139440862  
02.27.15.30. 72158115374  
72158128819  
72152359962  
72168607936  
02.28.kedd               10.00. 72174724947  
72174745947  
MAGNÓLIA  
FRÉZIA  
02.28.  10.30. 72256034663  
72174732410  
72143593456  
72174741830  
02.28.  11.00. 72174725327  
72174713442  
LUNA  
72174718162  
02.28.  11.30. 72174747807  
72174730926  
72168639279  
72174712196  
02.28.  12.00. 72170355003  
BALTAZÁR  
72174712543  
72174711831  
02.28.  13.30. NAPFÉNY  
72174716678  
72157485076  
WEIGEHTS  
02.28.  14.00. 72174716981  
72174736008  
72174756190  
72174712810  
02.28.  14.30. 72167901380  
72167900623  
72337257687  
SEAHAWKS12  
02.28.  15.00. 72155580441  
BEBI  
72229642992  
72155578579  
02.28.  15.30. 2001SIRJOC  
72155573509  
NÉRÓ 07  
ENCIGERE  
03.01.szerda             10.00. 72155556633  
72155593252  
72155556348  
72155574776  
03.01.  10.30. 72155575094  
72155566335  
72173381544  
72155563988  
03.01.  11.00. 72155592433  
KARDHAL17  
LIOLLE  
72147875247  
03.01.  11.30. 72158109733  
72158116077  
72229639861  
72229612779  
03.01.  12.00. 72229568400  
72229584656  
72229640586  
72159903184  
03.01.  13.30. 72229569927  
BALÁZS20  
CSIPESZ  
72163737508  
03.01.  14.00. 72162314338  
ZSOFA  
71660930014  
72315890632  
03.01.  14.30. 72229626522  
72229627083  
72155586347  
72229571504  
03.01.  15.00. KIRÁLYLÁNY  
72229586169  
72229614165  
72229614488  
03.01.  15.30. 72229586623  
72170338835  
HERING  
72157958530  
03.02.csütörtök                   9.00. 72229587658  
BALINT2002  
72229616366  
JIMMY  
03.02.  09.30. CATHETEL21  
MOGYI975  
KBPETI  
VIOLA2002  
03.02.  10.00. 72155570409  
KRTEK  
72151360851  
CINTIA0123  
03.02.  10.30. KITTY22  
SMU01  
EVELIN 04  
71629679857  
03.02.  11.00. IMCSI679  
LENCSIE  
72229575960  
DELNEI  
03.02.  11.30. 72229634560  
PFANNI2002  
PETOCSKE02  
72162298421  
03.02.  12.00. 72304194377  
BENCE2002  
72229577366  
NIKIMEKI88  
03.02.  13.30. 72229636654  
EGYSZARVÚ  
SZANDIKA21  
CALLISTO  
03.02.  14.00. 72229596011  
72229610175  
72229581574  
71655365491  
03.02.  14.30. HETYKE8  
72142982585  
ZESZTI  
BALUGERGŐ  
03.02.  15.00. 72163939648  
SIKER  
2002KKT  
GREENY  

Hunyadi Mátyás Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

 2314 Halásztelek Somogyi Béla utca 50.      06-24-474-231

OM: 200708