Keresés az oldalon

Heti váltásban magyar, illetve matematika tantárgyból szerda délutánonként 15 órától előkészítő foglakozásokat tartunk. A 8 hetes előkészítő 2019. november 6-án indul.

A részvétel ingyenes.

Helyszín: Halásztelki Hunyadi Mátyás Általános Iskola, Gimnázium és AMI (Halásztelek, Somogyi Béla u. 50.)

A jelentkezéseket az iskola titkárságán az alábbi telefonszámon fogadjuk: 20/4215755

Kedves Felvételizők! Tisztelt Szülők!

Elkészült a végleges felvételi jegyzék. A halásztelki Hunyadi gimnáziumba a 2019-20-as tanévtől felvett tanulóknak levélben küldünk értesítést.

Kedves Felvételizők! Tisztelt Szülők!

Az alábbi beosztás szerint várjuk a gimnáziumunkba jelentkező diákokat felvételi beszélgetésre.

Kérjük, hogy a tanuló a következőket hozza magával:

  • a személyi igazolványát vagy diákigazolványát
  • a kedvenc tantárgya füzetét
  • érdeklődési köréről, iskolai vagy iskolán kívüli tevékenységéről számot adó oklevelet, érmet.

A szóbeli beosztás ITT érhető el!
A központi írásbeli időpontja: 2019. január 19. 10:00 óra
Kérjük, hogy a vizsgáról való esetleges távolmaradást január 19-én 10:00 óráig jelezni szíveskedjenek. Pótnap (csak alapos indokú és hivatalosan igazolt távollét esetén): 2019. január 24. 14:00 óra. Vizsgaismétlésre nincs mód, minden tanuló csak egyszer tehet azonos típusú központi írásbeli vizsgát.

A vizsga helyszíne: Halásztelki Hunyadi Mátyás Általános Iskola, Gimnázium és AMI Halásztelek, Somogyi Béla u. 50.

Az írásbeli vizsga rendje:
Kérjük, hogy a felvételizők a vizsga kezdete előtt fél órával jelenjenek meg a helyszínen, hozzanak magukkal személyazonosítására alkalmas (fényképes) igazolványt. A vizsga egy-egy 45 perces magyar, illetve matematika feladatlap megoldásából áll (köztük 15 perces szünettel). Az írásbeli vizsga során matematikából csak körző, vonalzó és szögmérő használható. A dolgozatok megírásakor a rajzokat ceruzával, minden egyéb írásbeli munkát kék vagy fekete színű tollal kell elkészíteni. (Étel, ital bevihető, amennyiben szükséges.)

A terembeosztásról a bejáratnál adunk tájékoztatást.
A javított dolgozatok január 30-án 8 és 16 óra között tekinthetők meg az A épület I. emeleti tanári szobában. (A dolgozatokról digitális fénykép készíthető; fénymásolásuk – térítés ellenében – a jelzett időpontban legfeljebb 1 példányban kérhető). Amennyiben a dolgozatok javításával kapcsolatosan észrevételük van, ezt a következő munkanapon 16 óráig tehetik meg írásban, az igazgatónak címezve.

Az írásbeli vizsga eredményéről az értékelőlapot február 5-én 8:00 és 16:00 óra között lehet átvenni az iskolában az A épületi tanári szobában. Az értékelőlapot a tanuló is átveheti.

Intézményünkben 2018. november 21-étől felvételi előkészítő indul. Szerdánként 15 órától - heti váltásban – magyar, illetve matematika tantárgyból segítjük a felvételi vizsgára történő felkészülést. A foglakozások látogatása ingyenes.

Jelentkezés - korlátozott számban - a titkárság telefonszámán: 06/20-4215755

Vígh Csaba, gimnáziumunk 9.b osztályos tanulója a Költészet napja alkalmából Szigetszentmilóson megrendezett Területi vers- és prózamondó versenyen a zsűri különdíjában részesült. Szeretettel gratulálunk eredményes szerepléséhez!

vighcs1

 

vighcs2

Büszkék vagyunk nyolcadikos tanulóinkra, akik magyarból és matematikából is az országos átlag fölötti pontszámot értek el a központi írásbeli felvételi vizsgán.

Gratulálunk nekik!

Hunyadi Mátyás Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

 2314 Halásztelek Somogyi Béla utca 50.      06-20/421-5755

OM: 200708