Keresés az oldalon

Decemberben rendezték meg a Bocskai István Református Oktatási Központ műfüves pályáján a Bozsik torna legutóbbi találkozóját. A meccssorozaton kiválóan szerepeltek a Hunyadi iskola ifjú focistái.

 A korábbi utánpótlás-programok pozitív tapasztalatait ötvözve indította újra 2012 nyarán a Magyar Labdarúgó Szövetség a Bozsik-programot. A torna célja azeurópai színvonalú és elismertségű utánpótlás-nevelési rendszer kialakítása, a tehetségkutatás és a tehetségek fejlesztése, a labdarúgás megszerettetése, megismertetése széles körben. A verseny és képzési rendszer megfelel az UEFA és a FIFA szakmai követelményeinek.A gyermekek egyesületi programok, illetve óvodai, iskolai foglalkozások keretében bűvölhetik a labdát, és szakemberek vezetésével ismerkednek meg a labdarúgás fortélyaival.

Természetesen a Hunyadi iskolában is nagy sikere van a különböző fociprogramoknak, s különösen izgalmas, amikor az iskola csapata más intézmények focistáival mérkőzik meg.

A Bocskai Buborékban megrendezett decemberi találkozón 4 csapat, a halásztelki Hunyadi, a Bocskai iskola, valamint a szigethalmi Széchenyi és a tököli Weöres iskola diákjai mérték össze tudásukat.

Az eredmények a következőképpen alakultak:

Hunyadi - Bocskai 3:3

Hunyadi - Széchenyi (Szigethalom) 6:0

Hunyadi - Weöres (Tököl) 4:2

A Hunyadi Mátyás iskolát Takács Benedek, Sziklai Benett, Fülöp Máté, Kiss Máté, Vadászi Viktor, Nagy Balázs, Schaibli Attila és Giuliani Marcello képviselte.

A fiatal labdarúgókat az iskola testnevelő tanárai, Deák Zsolt és Helgert Szabolcs labdarúgó edzők készítették fel. 

IMG 4645

Hunyadi Mátyás Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

 2314 Halásztelek Somogyi Béla utca 50.      06-20/421-5755

OM: 200708