Keresés az oldalon

images/slide/Hunyadi-Halasztelek-slide-1a.jpg
Kedves Szülők!

Hétfőre elkészültek az oktatáshoz szükséges platformok, kialakult a digitális oktatás rendje.

Minden osztályban elindult az oktatás, a régi órarendben szereplő heti óraszámoknak megfelelően haladnak a kollégák.

Online konzultáció csak a gimnáziumban van, általános iskolában csak fakultatív módon működik ott, ahol minden gyereknek megvannak hozzá a feltételei.

Hangsúlyozom tehát, hogy az oktatásban való részvételhez a szülőnek nem kell vennie kamerát, sem nyomtatót, semmilyen anyagi beruházás nem szükséges a bekapcsolódáshoz.

Feltöltendő videót is csak azokban az osztályokban kérnek a pedagógusok, ahol előzetesen meggyőződtek róla, hogy minden tanulónak megvannak hozzá a megfelelő eszközei.
Azon családok számára, ahol nem volt eszköz, a hét folyamán eljuttattuk a tankerület által beszerzett PC-ket.

Ezekhez a gépekhez vezetékes internet szükséges, ezért van néhány tanuló, aki még eszköz nélkül tanul, számukra papíralapon készítjük össze és juttatjuk el a feladatokat, így ők sem kerülnek hátrányba. Egy héten belül azonban számukra is biztosítunk megfelelő eszközt, így nem lesz olyan család, ahol legalább egy eszköz ne lenne biztosított.

Ezen kívül tegnap felmértük az igényt arra vonatkozóan, hogy kik azok a tanulók, ahol van ugyan egy eszköz, de többen használják, így nehézségekbe ütközik az online tanulás. Ezeket a jelzéseket az osztályfőnökök gyűjtötték össze, s megkezdjük számukra is a PC-k kiosztását, amelyhez szintén vezetékes internet szükséges.
Amennyiben még nem jelezték igényüket, de szeretnének kérni, jelezzék nekem, vagy az osztályfőnöknek.

Amennyiben olyan problémájuk van, hogy nem boldogulnak egy-egy platform, vagy eszköz használatával, a rendszergazdáink és én is szintén szívesen állunk rendelkezésre.

Ha bármi másban segíthetünk, kérem azonnal jelezzék! Folyamatosan itt vagyunk, kiemelten fontosnak tartom, hogy minden felmerülő problémáról tudjunk és azokat a lehetőségekhez mérten minél hatékonyabban megoldjuk.

Keressenek bizalommal!

Szerényiné Sándorházi Anikó
intézményvezető
30/284-4484

Hunyadi Mátyás Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

 2314 Halásztelek Somogyi Béla utca 50.      06-20/421-5755

OM: 200708