Keresés az oldalon

images/slide/Hunyadi-Halasztelek-slide-1a.jpg
TISZTELT SZÜLŐK!  KEDVES FELVÉTELIZŐK!

Az ideiglenes felvételi jegyzék a legalább 45 pontot elért jelentkezők OM azonosítóját, illetve jeligéjét tartalmazza.

0001 tanulmányi terület ideiglenes felvételi rangsora
0002 tanulmányi terület ideiglenes felvételi rangsora

A felvételi összpontszámot (azaz az elérhető maximális pontokat) az alábbiak szerint számítottuk ki:
Központi írásbeli : 50 pont
Hozott pontok: 25 pont
Szóbeli: 25 pont

Felhívjuk a figyelmüket, hogy az Oktatási Hivatal felvételi központjában használt szoftver sajátosságai miatt a középiskolai jelentkezések módosítási időszakában azt a középiskolát célszerű az első helyre, illetve előbbre sorolni, ahová leginkább szeretne bekerülni a felvételiző, függetlenül attól, hogy az adott intézmény „rangsorában” hányadik helyen szerepel. Az előző évek tapasztalatai alapján a férőhelyek számához képest jelentősen hátrébb rangsorolt felvételizők is bejutottak a megjelölt intézmény általuk választott osztályába, hiszen sokan az iskola másik osztályát is megjelölték, illetve az eléjük rangsoroltak közül sokan az intézmények sorrendjében másik iskolát jelöltek meg első helyre.

Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy a módosítási időszakban nemcsak az iskolák, tanulmányi területek sorrendje módosítható, hanem újabb tanulmányi terület is megjelölhető, de utóbbira csak olyan középfokú iskolában van lehetőség, amely az eredeti tanulói adatlapon szerepelt. Új tanulmányi terület csak az érintett középfokú iskolával történt előzetes egyeztetés alapján jelölhető meg.

A felvehetők listáját (az egyeztetett felvételi jegyzéket) várhatóan április 23-án kapjuk meg az Oktatási Hivataltól, ezt követően közzétesszük azt iskolánk honlapján. A felvételről vagy elutasításról levélben is küldünk értesítést.

Hunyadi Mátyás Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

 2314 Halásztelek Somogyi Béla utca 50.      06-20/421-5755

OM: 200708